Lite otur i Lavrio....

Väl i marinan så visade det sig att MyElfri var klar att checka in.
Tyvärr blev det inte den snabba avgång vi hoppats på. Den förbeställda maten hade inte kommit. Och den förra chartergästen haft en grym otur då det måste ha brunnit på skärbrädan eller rättare sagt båda. Sumpig dinge som någon bundit upp i bommen och såg ut som en förbrukad piñata efter en tequilafiesta. Inga glas och en hel del annat som inte stämde med checklistan gjorde att vi inte kom iväg förrän vid 17-tiden.
Men… När vi väl kom iväg så hade vi en otroligt mysig kväll mot Poros. Solen gick ner i väster och månen gick upp i öster. Till en början en härlig bidevind på 7 m/sek därefter 0 m/sek och en timme senare 7 m igen. Då var det mörkt så då tuffade vi för maskin till Poros dit vi kom kl 01:00. Inte lönt att lägga sig hos Mike utan vi fick gå vidare till flytbryggan och ligga utanpå ett engelskt par som var ute med sina barnbarn. Dom ville uppleva Poros nattliv i fyra nätter. Barnbarnen alltså... Farfar ville helst gå och lägga sig men sippade på sitt kvällste och väntade på sina barnbarn. Passade bra att han var vaken när vi kom inkvistande i marinan så vi fick lite hjälp i denna sena timme. Efter en härlig natts sömn gjorde vi Poros med en liten shoppingtur. Det blev bla levande växter till vår kryddträdgård ombord. Mynta och Basilika vill vi inte vara utan….

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-