Mot Skradin...

Morgonen inleddes lite trevande från vissa håll. Tystlåtet och inga frågor om inte klockan var 12 vare sig här eller någonstans i världen. Förmiddagsdrinken fick i princip beordras fram.
Idag var planen att gå till Skradin för att imorgon ta turbåten upp till vattenfallet. Idag blåste det någon m/sek så vi satte upp code-0 och gled med. Härligt nu när vinschar och block är på plats.
Vi hade hoppats att kunna lägga till på någon av ställena strax innan Skradin då vi kände att det skulle vara mysigt med något mindre ställe. Men allt hade stäng för säsongen så det blev Skradin till slut.
Lite chillande i nätet innan vi drog ut på stan för lite middag. Inte många ställen öppna och vi valde det bästa öppna stället enligt Tripadvisor. Vi fick sitta ute. God mat men kallt som attan. Kunde blåsa ringar när man andades. Det kändes som att temperaturen sjunkit 10 grader på en timme. Kan det vara för vi är nära vattenfallet tro? Det blev till att köra värmaren en stund och alla tinade sakta upp på eftersitsen ombord innan god natt…..

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-