Hydra

23 Juni

Vi vaknade till en klarblå himmel igen och efter en god frukost bestämde vi oss för att segla mot en ö som heter Hydra. Vi satte segel och i 4-6 knop och en varm vind gled vi iväg. Med en god bok i handen och bara vågornas brus glömmer man snart tid och rum. Vi tänkte nå målet i god tid eftersom vi fått veta att det snabbt blev trångt i Hydras hamn. När vi kom in fick vi plats direkt. Vilken tur tyckte vi. Säg den lycka som varar, vi blev tvungna att flytta oss eftersom det skulle komma en stor båt på den platsen. I kraftig blåst och ett ankare som strular lyckas vi till slut med hjälp av snälla norrmän (ska aldrig dra en historia om dem) lägga till på en otroligt bra plats endast 5 m från den bästa restaurangen.

Nu smakade det bra med en iskall öl. (eller blev det kanske 5....)

 

Därefter en lunchdate med två ystadtöser fem meter från båten.

Kommentarer

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-