Yacht Classic Hotel....

Vi hade handlat lite i Göcek i gårkväll så vi behövde bara komplettera lite i shopen i marinan. Is och vatten är ju bra att ha. Träffade ledningen för hela Navigares charterverksamhet på basen. Förmodligen hade dom möte då basen snart skall stängas ner. Trots det jobbade personalen som vanligt. Vänliga, familjära och proffsiga. Vi stack strax efter 10 så dagen låg framför oss. Satte segel direkt vi kommit ”runt hörnet” och gled sakta söderut. 5 knop i 5 knops vind är väl ok. Beslut togs ganska snart att vi skulle gå till Fethiye och Yacht Classic Marina. Töserna ville ha paraplydrinkar och drälla vid poolen. Problemet är att vi hade exakt rak motvind så det blev till att kryssa. Inte kul att kryssa med en catta som bekant. Men just i samma ögonblick vänder vinden så vi får en underbar halvvind istället. Stundtals upp mot 12-13 m/sek så det gick fort att ta sig över till Fethiye. Det blev ett kort stopp för bad i en go vik på väg in.
Lunch på restaurangen Mullbery-tree som vi varit på innan. God mat till bra pris. Töserna ville gå på Hamam men jag valde att lägga mig vid poolen. Gillar verkligen anläggningen här. Bo i båten som ligger klockrent i anslutning och kunna äta gott och faktiskt billigt på hotellet. Efter en stund kommer dom nytvagade döttrarna och väcker gammelfar som lyckats somna i solen.
Middag på hotellet och sedan lite småsnackande ombord innan kojen kallade…

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-