Sarsala...

Stilla morgon och vi beslutade oss att gå runt hörnet från Sarsala Koyo Restaurant till Sarsala Bay. En vik med bojar men även en angöring med taxibilar från Dalamans flygplats. Inte många ställen som man kan köra bil till så detta ställe lägger vi på minnet då Lasse och Giggi kommer på söndag och vi vill ju inte gå tillbaka till Göcek och hämta dom.
Vi snörade på oss joggingskor och tog dingen till bryggan. En härlig walk på en äkta asfaltväg. Inget vi är bortskämda med just nu. Det blev 6 km med vidunderlig utsikt över både viken och omgivningarna på vägen.
Efter frukost begav vi oss åter mot Göcek då vi imorgon skall ta emot gänget som kommer kl 10.
Toatömning och dieseltankning på macken och därefter la vi oss vid sida av syrran, Blondie II.
Det visade sig att Blondie inte varit ute i veckan så Mia och Jonas kunde flytta in direkt.
Därefter tog vi ångbåten in till Göcek för en god middag. Bra mycket billigare än ute i vikarna.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-