Idag är ingen vanlig dag...

Idag är det Linus födelsedag...

Diskussion om vi skulle gå på natten till Kea eller Lavrio eftersom man varnar för åska och regn på fredag. Skönt att ha den långa resan från Egina avklarad innan dess. Beslut togs till slut att gå tidigt på morgonen. Kapten använde sitt veto för det inte skulle bli alltför tidigt. Tid för avgång blev till slut 7.30. Fortfarande för tidigt för kaptenen. Innan vi la ut sjöng vi för Linus så gott det gick. Av oss fick han en handuk som visade sig vara från fel fotbollslag, tyvärr.

En lätt vind på 2 m/s gjorde att vi motorseglade en timme drygt. Därefter fick vi en kanonvind på 5-7 m/s från sydöst. Passade oss perfekt. En härlig seglingsdag. Uppvärmd pizza vid fiskodlingarna samtidigt som vinden ökat till 10-12 och solen gick i moln. Nytt öråd och beslut togs att gå direkt till Lavrio pga dåliga prognoser. Trots kraftig vind så gick tilläggningen helt ok. My Elfri hamnade vid sidan om sin tvillingsyster, Freja.

Väl i hamn blev det födelsedagstårta....

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-