Zaton by night....

Vi tuffade sakta längs kusten för att kolla om vi hittade några nya spännande ställen. Ett var Krapanj som många snackat om men där vi inte hade varit. Det blev en besvikelse åtminstone på håll så vi fortsatte till en vik på ön Zlarin istället för lunch. Vi ”knöt” ihop båtarna och hade en mysig lunch med många skratt. Plötsligt inser vi att vi draggar i den tilltagande vinden så lunchen avslutades och återupptogs i nästa vik. Där blev det två ankare för säkerhets skull. Vi hade just satt oss till bords igen när båtarna snurrade 180 grader och fortsatte. Nu kommer kättingarna trassla. Slut på lunchen igen och upp med ankarna. Vi gled sakta iväg och bestämde oss för att ses ikväll.
Det blev till slut Zaton som blev hamnen för kvällen. Vid samtal dit så var det fullt men vi valde att kolla med egna ögon. Tu det för vi var dom enda båtarna där så det löste sig.
Kanonmiddag på konoban i hamnen och kvällen avslutades med kaffe, glass och domestics.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-