Key West...

Vi väcktes av tuppar som gol.
Var tusan är vi?
Vi närmare koll fanns det tuppar, höns och kycklingar överallt. Dom gick helt fria och verkade må alldeles utmärkt. Något vi noterade var att vi inte sett en ända katt. På något sått kanske detta hänger ihop.
En underbar dag som bjöd på sol från klarblå himmel. Långa promenader som gav 21000 steg och skoskav.
Slappande på hotellets altan med vitt vin i solen.
Kl 16 skulle det matas Tarponer vid en restaurang i hamnen. Tarponer är några stora rackare med ett glupskt sätt att äta. Lever tydligen i hamnen och om man matar dom så blir dom stadiga gäster. Restaurangen som matade dom berättade att man gör detta kl 16 varje dag och 5-10 minuter innan samlas både pelikaner och Tarponer.
Mycket riktigt dök dom upp som utlovat men något störde ordningen. Två hajar dök upp till middagen. Pelikanerna simmade runt men hade stenkoll på var hajarna fanns och kom dom för nära flaxade dom bort några meter eller drog tassarna till sig. Klokt
Taponerna insåg att det var hajarnas tid i rampljuset så dom bara gled iväg och lämnade festen.
Imorgon packar vi Lloyden och åker mot Miami

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-