Singapore...

En härlig morgon i Singapore. Solen sken och från vår frukost hade vi en underbar utsikt över stan. Idag skulle vi på shopping. I något svagt ögonblick hade jag sagt att vi absolut skulle bo centralt vid shoppingkvarteren. Det skulle ju vara så fantastisk shopping i Singapore. En av mina många felbedömningar att det skulle vara praktiskt att bo nära så vi skulle slippa ta taxi hela tiden. Kan förstå att många gillar shoppingen i Singapore men för egen del var det var nog det löjlig. mängder av Malls of Scandinavia och Emporias låg staplade på varandra. Hur i hela friden kan det finnas behov av Gucci- och Rolexbutiker i varje gathörn. Efter några timmar i dessa shoppingtempel utan att ha handlat ett skit, inte ens Annette kom riktigt i köpläge. Vilket jag och reskassan satte stort värde på.
Det var underbart att får avsluta detta hårda tålamodspass med en Häagen-Dazs…

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-