Soggy Dollar Bar...

Vi hade bestämt att på tisdagsmorgonen puttra runt hörnet till White Bay och stranden där Soggy Dollar ligger. Också ett coolt kultställe som man bara måste besöka. Viken har ingen brygga utan om man vill komma till strandbaren var det till att simma. Men blöta sedlar som följd. Därav namnet Soggy Dollar Bar. Vi kom dit vid 8 och fixade frukost helt övertygade över att det skulle vara lugnt och stilla då. Men icke. Turistbåtar kom med amerikanska turister. Möjligen även andra turister men det var jänkarna som hördes. 10-15 i varje gjorde att kön vid baren snabbt blev lång. Efter frukost simmade vi in och satte oss i strandbrynet och njöt. Vit mjuk sand, reggaemusik, och ett go beachkänsla. Folk stod i vattnet med sina nyinköpta Painkillers som Soggy Dollars signaturdrink heter. Vi rycktes med och ställde oss i kön och köpte varsin. Drygt hälften rom, is och blandade juicer. Och riven muskot på toppen. Riktigt gott, lite för starkt och alldeles för tidigt på dagen för en järngrogg.
Dock visade det sig att vi som vanligt låg efter. Jänkarna hade troligtvis någon typ av tävling. Man staplade sina Painkillermuggar och tog selfies och visade sina kompisar hur många PK man hade klämt. Fräckt om man är 15 men vi snackar klart vuxna människor nu.
Vi tyckte det var roligare att vi  kom på bild med båten på Soggy Dollars webcam.
Pinsamt ja, men på ett annat sätt….

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-