En kedjeblogg....

Vi gjorde som NY sa och stack direkt på morgonen och vid 12:30 kom vi in till hamnen i Zakynthos. En stor marina och vi la oss långsides på den NW kajen. Ingen el men väl vatten. 25€ kostar kalaset för en natt här.
Ringde upp NY och ville veta status för projektet. Fick då besked om att kättingen skickats med buss/båt och skulle anlända 16.00. Varför i hela glödheta skall då vi komma till Zakynthos mitt på dan i 35 graders värme? Nu börjar det gå helt runt i huvudet. Är det vi som fått solsting eller är alla andra galna. Innan 16 kom en trevlig gubbe som skulle montera min kedja när den väl kommer. Han förklarade att han mycket val kunde hämta den på stationen men jag kunde väl montera den själv. HELL NO. Jag skall inte montera ett skit vilket jag är helt säker på att han förstod.

Kl 18 kommer han men sin lilla bil och öppnar luckan och pekar menande att jag kan hämta mitt paket. Ok jag behövde lite träning så jag tog lådan som vägde över 50 kg och slängde upp den på båten. Då tackade han för sig och skulle åka igen.
Men vad fan.. Vad är det du inte begriper. Montera skiten så är vi färdiga med varandra….
Haha säger han då. Han påstår då att han menar att jag kunde väl packa upp den ur kartongen. Visst var det så du menade….
Jag packade nu upp den och frågade om han ville fixa det nu. Nej han skulle iväg igen….
Nu har han varit borta i 2 timmar. Ringde just och frågade när han kommer. Later, I am in a café. Nej nu är det nog….
Kättingen ligger vackert på däck.


Jag hatar verkligen när folk sabbar vår tid. Snart har hela veckan gått till dålig energi….
Ledsen att vi levererar en negativ blogg men det blir förhoppningsvis lite trevligare när/om allt löser sig.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-