Jag klarade det!!

Nu har jag mitt certificat!! Fick 89% på teoriprovet och genom att jag kunde lägga till utan någons hjälp blev jag mer än godkänd på det praktiska också. VHF-certifikatet blir hemskickat till mig om några veckor också. Så allt jag ville åstadkomma med dessa veckorna, gjorde jag! Men.. det har varit det svåraste jag har gjort men jag är glad att jag tog mig igenom det. Sista dagen igår, alltså fredagen, var jag på katamaranen hos mamma och pappa hela dagen. I framtiden är det förhoppningsvis en sådan jag kommer att använda mig av, så vi tyckte det var lika bra att jag lärde mig att manövrera den också. När man väl fick in knycken var det inte jättesvårt, men den är ju så oerhört stor så man vet ju inte riktigt var man har hörnen. Men det gick bra. På eftermiddagen och kvällen satt vi i sittbrunnen, åt jordgubbar, ostbågar och rosé medan solen stekte, perfekt sista dag!
Nu kommer Taxi Goran och hämtar oss om tjugo minuter och kör oss till flygplatsen.
Vilka två lärorika veckor jag har haft! Jag är glad att jag tog denna chansen!

-