Ciftlik.....

Ny morgon och personalen på dom olika utflyktsbåtarna som låg på vår brygga gjorde sig klara för att köra hugade till deltat med gyttjebad, sköldpaddor och andra sevärdheter. Vi måste bara åka dit, men inte nu. För nu skulle vi efter frukost kasta loss. Vi satte segel och hade en underbar segeldag. Forsade fram i 7 knop i jämn, fin vind och bara njöt. Vi gjorde tre slag på hela dagen och gick till Ciftlik. En vik med tre olika bryggor. Vi valde den till vänster. Hotellet som heter Alarga. Lite märkligt att vi valde den bryggan som ingen annan valde. På dom två andra så låg det säkert 50 båtar men på vår låg det bara 5. Är vi anledningen eller har vi helt enkelt valt fel. Är det dålig restaurang eller är det för dyrt?
Det visade sig att det var absolut ingen dålig restaurang, tvärtom. Fantastisk mat. Möjligen lite dyrt. Men smakar det så kostar det. Annette var väldigt nöjd med sin lax…
Nöjda satte vi oss i sittbrunnen och tände vårt nyinköpta ljus. Det gamla gravljuset jag köpte 2009 av misstag/okunskap har nu gjort sitt. 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-