Ny vecka - nya insatser....

Efter sedvanligt discodunk från restaurangen tvärs över hamnen vaknade man sakta till liv. Som tur är har man laddat necessären med Bilsomproppar så man kan värja sig från det värsta oljudet. Inser att man börjar bli gammal....
Anders och Petra åker hem idag och vi skall mönstra på Maja of Sweden. Vi kommer även få sällskap av Håkan och Carina som landar nu på förmiddagen.
Ett evigt bärande på saker från My Elfri till Maja. Dessutom ett lass med Janes bil till förrådet med brassestolar, fiskespö, sladdar, vinglas, adaptrar, och en massa annat skit som vi släpar med oss. Kan inte undvika att notera båtgrannars och Navigarepersonalens leende åt våra många väskor.
Vi är nog på väg att få vår båt omklassad till lastbåt. Helt sjukt....
Annette och Mia passade på att bunkra upp med lite mer mat och vin på My Market. Håkan och Carina kom lagom till lunch som intogs på restaurangen i hamnen som vanligt.
Därefter kastade vi loss och styrde mot Poros. En härlig segling där alla njöt. Väl på plats i Poros stod Mike och hälsade oss "welcome home" med 5 glas ouzo och ett glas rosé till Mia. Han vet sina rutiner, Mike.
Lite kul var det att Mike saknade Elin eller som han kallar henne, Saganaki lady. Ett namn som han gett henne sedan Elin förklarat att Mike har den bästa Saganakin i Grekland. Mike var dessutom tvungen att ta ett snack med Elin på telefon. Tror Elin hade det trevligt på Cruisingen men hade nog gärna varit med här med också.
Efter en fantastik middag blev det dags att gå och knyta sig.

 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-