Sammanfattning av vecka 44...

Om man skall sammanfatta vår vecka så känns det som att det är 4 veckor för sent att åka hit. Vi är vana vid längre säsonger i både Turkiet och Grekland men det är bara att gilla läget. Dock har vi denna vecka haft en otrolig tur. Det har varit kallt och dåligt väder i flera veckor innan och nu när vi åker hem så ser det inte så trevligt ut heller.
Kvällar och nätter har varit svala så det är jeans, tröja och jacka var det som gällde om man inte ville frysa. På dagarna har det varit underbart skönt. Drygt 20 grader och jag testade och lägga termometern i solen och där visade den 33 grader. Vattnet låg mellan 21 och 22 under veckan så till och med jag badade. (1 gång) Annette var betydligt tuffare och badade så fort tillfälle gavs. Alla restaurangen hade i princip stäng ner för året så det kändes lite väl ödsligt ibland i hamnarna. Och fanns där en öppen restaurang så var vi flera gånger dom enda gästerna. Lite mer liv vill vi nog ha.
En annan erfarenhet var att det där med AC eller kanske mer värmeväxlare var ju riktigt bra. Dock är prislappen alldeles för hög, 160 000 kr. Löjligt. Skall man sen ha en generator att driva den så kostar den ytterligare 175 000 kr. Nej detta får nog vara.
Nu åker vi hem och hoppas på att vintern inte blir för dryg.
Tack för du följde med oss på även denna lilla tripp.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-