77 dagar....

Det har nu snart gått två veckor sedan vi landade i Ystad igen efter vår efterlängtade jungfrutur. Den blev ju inte som vi tänkt oss. En del besvikelser men även en hel del underbara upplevelser, inte att förglömma. Vi seglade ju första veckan själv, Annette och jag. Vecka 2 hade vi sällskap av våra vänner Pia & Gunnar och Eva och Clas. Underbara dagar med fantastiskt väder, många skratt och trevliga upplevelser. Det ju faktiskt så att när man får lite distans till saker så ser man negativa saker man upplevt i en annan dager. Men i-landsproblem är fortfarande problem och idag hade vi vårt möte med Navigare Yachting. Det kändes mycket bra att man ville träffas och diskutera igenom vad som hänt. Och inte hänt. Vi hade ett bra och trevligt möte där allt kom på bordet och många beslut togs för att lösa det som skulle fixas. En bra dialog även kring leverans av nya båtar till nya investerare i framtiden. Det gäller ju inte oss då vi hoppas att My Elfri III är vårt sista båtköp. Hon skall ju bli vårt boende under längre tider än några få veckor på sommaren. Men det får framtiden utvisa…
Men nu lever vi i nuet och njuter av den svenska ickesommaren….
Jag började jobba direkt när vi kom hem och Annette sliter i sin koloni. Byggboom råder i området och hennes stuga börjar sakta ta form. Kommer bli hur fint som helst.
Även om vi lever i nuet så är det inte utan att man fluktar lite i appen som säger att det ”bara” är 77 dagar kvar tills vi drar till Kroatien igen. Men det går ju fort. Eller?

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-