Mot Korfos....

En lång promenad fick inleda dagen i Vahti. Klockan hann bli ganska mycket innan vi kom iväg då vi för ovanlighetens skull sovit mycket bra trots att det är mitt i juli. Oftast är det nästan lika varmt på natten som på dagen. Det kanske är vår nya vindfälla eller bara att vi är trötta som kan förklara vår goda nattsömn.
Frukost och bad från båten en bit ut i viken och sedan blev det en kryss mot Korfos. En hamn vi varit i tidigare och den ligger bra till som sista hamn innan vi går igenom Korintkanalen imorgon. Vinden dog efter ett par timmar så det blev motorgång. Vi gick i ett par knops fart och bara njöt. Lite badstopp på vägen…
Väl i Korfos blev vi invinkade och restaurangägare som absolut vill ha just oss som sina gäster ikväll. Och på frågan om han hade el så var det självklart att vi fick el då detta var dagens snyggaste tilläggning. Han hade förmodligen bara sett vår men vi sträckte på oss ändå….
Det blev landgångsdrinkar i restaurangen och vid kontrollmätning låg vår landgång 75 cm från vårt bord. Premiumläge….
En hygglig middag efter att ha suttit i brassestolarna och snackat skit några timmar och därefter gonatt för idag….

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-