Cast Away...

Vid lunch hade vi fått nog av detta vuxendagis på en paradisstrand så vi seglade österut och stötte på en liten ö, Sandy Cay. Vi var bara tvungna att gå iland. Helt klart hade Irma brassat på och rivit sönder korallrevet så det vimlade av koraller på stranden. Knäckta palmer och träd låg lite här och där i skogen. Trots förödelsen, en riktig pärla. Cast away känsla på detta.
Natten fick bli på boj vid Sandy Spit med middag på Foxys filial på östkanten. 1 kyckling, 1 ribs och 2 öl till priset av 850 kr. Vi hade vid det här laget lärt oss att använda AC hela natten för en god natts sömn. Natten är varm och fuktig. Ungefär samma temperatur på dagen som på natten. 28-30 grader. Dessutom ligger båten i ett vattenbad på drygt 29 grader. Självklart blir det grymt varmt i båten. Det blir som sagt till att köra generator och AC hela natten framöver.
Vi väljer att inte ens fundera på vad dieselpriset ligger på.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-