Cold Water Bay...

Lite handlande av lunchmat på den stora marinans matbutik. Bra sortiment med förmodligen lite för höga priser men så är det ju. Det märks att det slagit om i vädret. Vi hade bra väder igår men idag har temperaturen nog stigit minst 5 grader. Känns som en bra bit över 30. Det skall ju bli 40 på lördag så detta är ju väntat.
Vi tuffade ut i viken och vårt mål idag var att gå till Cold Water Bay. En sträcka på 15 NM men det blev en kryss så det tog sin tid trots bra fart. Fin vind på mellan 10-14 m/sek. Bara att njuta i solen….
Vi droppade ankaret vid badstranden vid Gemilier för lunch och bad. Såg flera sköldpaddor och det verkar som om dom blivit fler sen förra året. Eller så är det så att vi är mer uppmärksamma.
80 meter kätting gick åt för att ligga i den lilla fina bergsfickan i Cold Water. Magisk omgivning och lite skönt att solen försvann bakom berget efter en stund. Slappade med G&T i nätet och go musik i högtalarna. Kul att kolla in andra båtars jobb med att lägga sig rätt i viken. Vi är inte ett dugg bättre än camparna på Böda Camping. Halv 9 blir vi hämtade för middag på restaurangen. Bra service.
En härlig utsikt bjuds man på när man går upp till restaurangen. Familjens åsna står parkerad i backen. Kan nog vara smart som transportmedel då stigen är brant. Hungriga som vi var blev det en plåga att maten dröjde en timme. Dessutom sådär kvalitet. Klar besvikelse. Utsikten kompenserade en del men inte allt.Skapa innehåll” och väljer sedan vad du vill ha.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-