Vahti...

Planen var att idag gå till Korfos via badviken på Angistri. En härlig kryss norrut från Poros. Lite väl härlig då Annette surnade till då frukosten blåste av båten. Efter blodsockerhöjande åtgärder tyckte även Annette det var underbar segling. Lunch och bad vid Angistri. Invigde semestern med en tupplur efter lunchen. Härligt att bara slappa och finnas till. Simma i det 28 gradiga vattnet och sippa på gott taxfreevin.
Det blev inte Korfos idag utan vi gick söderut till Vahti som Jonas och Mia rekommenderat. Efter 3 försök med dåligt ankarfäste låg vi dock ok. En mysig liten hamn där vi var enda båten en god stund innan det till slut kom en till. Lite konstigt då detta var en kanonhamn med både vatten och el. God mat på kajen och VM-final på TV kändes helt ok…. 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-