Sista natten med gänget......

Då har tiden kommit för att runda av veckan. Resan från Merichas blev en blöt historia. I bokstavlig mening. Det blev grov sjö och en vind på mellan 10-15 m/s från norr. Maja seglade hela vägen och fick som belöning sällskap av ett stort gäng delfiner. Vi på My Elfri valde efter några små felbedömningar av kaptenen att gå mer rakt mot vind för motor och storseglet uppe som stödsegel. Ganska skönt att komma i hamn även efter denna dag.

Maja kom in någon timme senare och såg nöjda ut med seglingen.

En hel del aftersailsnack och utcheck av båtarna följdes av en rask marsch till "Kötthaket" lite bakom My Market. Fastän det är matglada gubbar i gänget så fick dom mer än dom bad om då 11 st Mixed grill bars in. Löjligt mycket mat. Hade räckt till dubbla antalet personer...

Kvällen avslutades med en sängfösare i ett hamnkafé.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-