Holländarna kommer och går...

Vi fick en Elan 45 utanpå oss. Ett gäng mycket trevliga ungdomar från Amsterdam. Första gången de seglade i Grekland så de var tacksamma för lite tips. Vi gick och la oss en efter en och tillslut var det stilla på My Elfri.

Då, efter en timme kom dom. Hollandska armén, förmodligen iklädda holländska träskor och trampade några decimeter över våra huvuden. Men ok dom måste ju få kunna komma hem vid 1. Det är ju semester. Hade precis somnat då lämnar dom båten igen. Förmodligen hade deras droger tagit slut så de var på jakt efter mer röka. Vill i sammanhanget försäkra alla om att jag absolut inte hyser fördomar mot några. Ej heller mot holländare.... (Ok Lise?)

Somnade väl om efter en stund och precis då återvände våra grannar efter utförd raid. Även då utan sockiplast på fötterna. Klockan var då 4 och utmattning gjorde att jag äntligen somnade.

Halv 9 small det till igen på båten. Då hade Anna, Patrik och Annette sprungit runt ön.

En go frukost och sen styr vi kosan mot Hydra....

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-