Nu börjar det likna nåt....

Vaknade och tittade ut ur luckan. Blå himmel och en lugn fin vind. Beslut togs att vi skulle ta en snabb frukost och sen ge oss av. Det blev en underbar dag. Härlig segling några timmar i en halvvind på 6-8 m/sek. Man bara njöt..

Lunch i en badvik där Annette försöker lära mig tycka om oliver och avocado. Går sådär...

Därefter blev det motorgång den sista biten till Orei. Även denna hamn visade sig vara en pärla. Ett eluttag på 10 båtar är lite klent men vi är laddade efter några timmars motorgång. Att vi dessutom hade ett antal möten med delfiner gjorde inte saken sämre.

Det blev 36 NM denna dag.

Idag fick vi verkligen kompensation för skiten vi hade i början av veckan....

 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-