Vadå Klima....

En varm natt i Klima trots namnet. Fläktarna jobbade med det räckte knappt. Dessutom led jag av sviterna efter en efter en ofrivillig buklandning på Majas badbrygga. Satt och njöt av en delfindrink solen när plötsligt någon påkallar uppmärksamhet. Vred mig då lite (ytterst lite) och lyckades ändå hamna med däckstolens ben fritt i luften. Det blev då en störtdykning med drinkspill som följd. Dykningen kom lika oväntat som en fet elräkning i februari. Tack vare en grundtränad kropp kom jag ganska helskinnad ur incidenten. Dock lite mör i natt som sagt.

Morgondopp och frukost. Därefter gick Maja o Co till Mamma-Mia kyrkan. Vi hade ju sett denna och satte istället segel och drog mot en badvik på norra Skiathos istället. Kollade på vår logg och det visade sig att vi nu gått 265 sjömil hittills på vår resa och det motsvarar hela 490 km så vi har gått ganska långt så idag får det bli en korttripp till grannön.

En fin bidevind ett par timmar senare var vi på plats. Tyvärr hade vi ganska dryga dyningar från norr så lunchen i viken blev ganska jobbig. Ett pikant inslag var när det plötsligt dundrade ett fullastat flygplan över våra huvuden. Nästan som om vi fick kolla så windexen satt kvar.

Vi hade ankrat i slutet av startbanan på Skiathos flygplats. Som av en händelse hade jag en app på ipaden så vi kunde se sen att det var en Boeing 767 från Thompson som skulle till Birmingham. ;-)

Efter den gungiga lunchen gick vi åter mot Skopelos och Loutraki.

 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-