Skön segling...

Det blev ett riktigt fredagsmys på däck på båtarna. Vi bara slappade, zippade rosé, lyssnade på musik och såg solen gå ner... Ibland är livet enkelt. Middag iland och sedan god natt.

Ny dag och idag skall vi gå till Skiathos för utökande av vår besättning. Emelie, Elins kompis kommer ner idag. Även Maja skall få ny besättning. Wahlfridssons och Linus åker hem idag och Holmbergs och Hugosson kommer i eftermiddag.

Det blåste härligt mellan Skopelos och Skiathos. 7-11 m/sek så det blev en härlig segling över. Annette tyckte dock det lutade lite för mycket men hon fick hålla i sig bäst hon kunde. Nu var det min stund.....

Vi la oss i en badvik strax söder om Skiathos stad innan vi skulle gå i hamn. Blåste fortfarande bra och plötsligt märkte vi att ankaret släppt så vi drev sakta utåt. Beslut togs om att gå i hamn direkt istället. Elin skulle ju på fiskpedikyr så det var lite brått. Dessutom hade Annette tvättstugan idag.

Det är ju lördag....

 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-