Slut för i år....

Alltid vemodigt att stiga upp hemresedagen. Men det finns ju ingen återvändo. Väskorna som skall till förrådet måste packas och transport med Jane måste fixas. Som traditionen bjuder får jag som vanlig mina passningar om att vi i särklass har mest prylar i vårt skåp.

Utcheck av båten gick smidigt och jag fick veta att endast en båt skall ut kommande vecka och det är My Elfri. Lite kul och mycket märkligt...

Om man skall sammanfatta veckan så blir det nog att vi har haft alla sorters väder men överlag varmt. Sydvindarna gav oss värme från Afrika. Så varmt har vi aldrig haft på de fyra år vi varit nere vecka 44. Sydvinden har heller inte gett oss så höga vågor som vi hade nu. Enligt vädersajten så skulle dom ligga på 3 meter stundtals. Det stämde säkert. Vattnet har heller aldrig varit så varmt som nu. Över 25 grader enligt Maja of Sweden som har en fungerande termometer. Lite busväder med vindar på mellan 10 och 15 m/sek gjorde att vi fick testa våra nya seglarkläder. Och dom funkade riktigt bra....

Även om vi enligt vissa ser ut som fallskärmshoppande österrikare....

I skrivande stund på planet hem kan nog erkänna att det skall bli rätt skönt ändå att komma hem.

Saknar Douglas (vår mops) och man undrar stilla, saknar han oss?

Då är det bara knäoperation, jul och tjällossning emellan tills nästa segling v 19.

Bara att skaffa en rejäl kamm och bryta pinnar....

 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-