Sista natten med gänget...

Det är tisdag eftermiddag och vi går med gennaker mot Spetses och gamla hamnen. Vi har så många tråkiga erfarenheter av den nya piren så vi låter oss inte luras av att ligga "mitt" i stan.
Yttersta platsen på fiskekajen direkt vid hamninloppet i den mysiga gamla hamnen var ledig. Denna skulle kunna funka men vi valde ändå att lägga oss på den lilla betongbryggan på norrsidan. Kan bli skvalpigt med nordvind och de många taxibåtarna. Backade till mot kortsidan av bryggan med ett ankarfäste i värdsklass. Denna plats kan varmt rekommenderas. Trots vi var nöjda med platsen så flyttade vi oss längre in i hamnen där det finns diesel och el. Helt omöjligt att får ligga där mitt i säsongen men nu gick det bra.
Ikväll är det dessutom "sista natten med gänget". Annette och Mia skall åka hem och ta taxi från Porto Heli, på fastlandet till flygplatsen. Carina och Håkan mönstrar också av för att bli kvar på Spetses några dagar. Det blev en fantastisk middag på Georgios på kvällen. Det blev svärdfisk. Grymt god....
Lite nattsudd för mig, Jonas, Mia och Annette inne i Spestes. Det märktes att vi var tidiga på säsongen då det var ganska folktomt i stan.
Inte bra när man skall ta ut pengar på sitt Visakort och att man har glömt koden på en dryg vecka. Är det avkoppling eller kontaminering av Ouzo eller Rosé?
Skit samma, för avkopplad känner man sig....

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-