Farväl.....

Det blev en tidig morgon då vi skall gå in till Porto Heli. En skyddad men i mitt tycke lite tråkig hamn. Knappt 6 NM och jag ryser till när vi passerar Bengt´s Rock. Klippan jag höll på att ramma för några år sedan. Ståpäls...
Det blev frukost på ett kafé i hamnen innan taxin kom som skulle köra Mia och Annette de drygt 20 milen till Atens flygplats. Jonas och jag passade på att bunkra upp på ett mycket bra SuperMarket i närheten av marinan. Lite annat stuk på matvarorna denna bunkring. Mest korv, Twix, öl och snacks. Därefter kastade vi loss och gick åter mot Spestes där vi skulle möta gänget som chartrat oss för resten av veckan.

Men först skulle vi städa av båten och ta farväl av Håkan och Carina.
Vi fick sen en stund med var sin Twix och förfriskning i skuggan. Twix är för övrigt detta århundradets skeppsskorpor. Snabb och lättilgänglig energi att ha till hands när det inte finns annan mat att få till sjöss.

Komponerade en lite reklamsnutt för Twix i hastigheten: 

En liden, liden Twix på morronen,
En liden, liden Twix på aftonen.
En liden liden Twix lide då och då, tycker jag att man gott kan få.......
(kommer att kunna höras i en reklamkanal nära dig)

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-