PRO släpper loss.....

Det blev till att gå för motor mot Poros. Ingen vind att tala om och tillråga på allt så var det lite mulet. Tanken var att vi skulle in i en badvik på vägen till Poros men det blev bara ett snabbt stopp. Ingen var sugen sp vi drog in till Mike i Poros för att invänta lunch.

Levde efter devisen att en skåning inte äter för att han är hungrig. Han äter för att inte bli hungrig.

Fick till en bejublad förtöjning i Mikes menybord.
Det visade sig att PRO i Poros hade möte i restaurangen. Det åts grekiska specialiteter, spelades hög musik och dansades mitt på blanka förmiddagen. Härligt att se dessa gamlingar att ge järnet och kasta porslin för att höja stämningen. Vi var uppriktigt oroliga ifall vi skulle bli tvungna hantera både benbrott och hjärtstopp.

Men det gick kanon....
Hade gamlingarna gjort något ens i närheten i Sverige hade dom tyvärr spärrats in för gott, tror jag.
På eftermiddagen slappades det i Ryska viken och därefter tillbaka till Poros för middag.

 

Dans på film...

 

 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-