En plan är en plan är en plan....

Det är tidig fredag morgon.
Så tidig att tidningsbudet kändes sen. Vaknade av någon okänd anledning och började fundera på morgondagens resa till Aten och våra tre veckors segling som ligger framför oss. En helt ok känsla.
Ligger och kollar vädret på Ipaden vad vi har att vänta oss när vi kommer till Lavrio imorgon lunch. En nordlig vind på 9 m/sek och drygt 30 grader och soooool.
Planen är att vi går från Lavrio efter lunch och målet för dagen är Egina. 
Vi kommer få en fin slör i frisk vind från Lavrio ner till Sounio och sen en go halvvind på 7-8 m/sek till Egina. Känns kanon på pappret….
Därefter går vi genom Korintkanalen och ut mot Zakyntos, Kefalonina, Lefkas och Paxos. Kul att komma till nya farvatten….
På Zakyntos skall vi möta Elin och veckan därpå kommer även Elias.
Men en plan är en plan är en plan…..

Slår även ett öga på bagen som ligger på golvet och väntar på att bli packad. Annette och jag har ett stort, gemensamt problem. Vi är dåliga på att packa. Då menar jag inte att vi glömmer saker utan precis tvärt om. Vi har med oss saker vi inte behöver eller hinner använda. Väskorna ligger alltid på gränsen till extrem övervikt och flygbolagen väljer att ställa våra väskor mitt i lastrummet på planet annars hade vi flugit i cirklar och inte kommit fram till Aten.

Denna gång skall det dock bli bättring. Målet för denna resa är att jag skall sakna något istället för att släpa hem något oanvänt. Spännande upplägg för ett kontrollfreak. Vi får väl se hur detta skall gå….

Nej nu är det dags att gå till jobbet för att avsluta innan semestern….

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-