Det blev en dag på stranden…

.Helt spegelblankt i hamnen på morgonen. Helt magiskt att se den lilla byn vakna. Idag var planen att inte göra mer än att gå ut till Sami Beach och bada hela dagen, för att sen gå in till Eufemia igen. Vår hemmahamn på Kefallonia. 
En resa på 7 NM tur och retur.
Det blev en underbar slappedag i hängmattan med Hänt-Extra som man lätt somnade ifrån lite då och då. Lunch intogs på strandrestaurangen där volymen på musiken sakta höjdes timme för timme. Rätt kul att sitta där och kolla folk. Man kanske blir lite associal med för mycket seglande. Eller så var det bara rätt kul att kolla badturister i allmänhet. Tror att även dom tyckte det är kul att kolla in oss också. Töffar som bor i en segelbåt och kommer in till stranden i en liten gummibåt för att äta och dricka och sen bara försvinna. Lite som i-landsbåtflyktingar.
Det kom ett par fina yachter in i viken för att ankra upp. En som la sig intill oss var My Jo. En 50 meters yacht som dykt upp lite här och där under veckan. Rätt pampig skuta.
Framåt kväll tuffade vi sakta tillbaka till Eufemia.En riktigt skön semesterdag med bara slöande på programmet. 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-