Elias är på plats....

En underbar, vindstilla morgon. Natten var riktigt skön. Inte så varmt som det brukar vara. Vi kan nog konstatera att temperaturen över lag ligger 5 grader under än vad vi är vana vid. Dessa grader kan avgöra om det blir en god natts sömn eller ej.
Vi beslöt oss för att ägna morgonen åt Turtle-spotting. Vi startade motorn och gick i en knops fart genom Laganasbukten för att spana efter dessa sköldpaddor. Jag tom hängde i badstegen och släpades som en sonar med cyklop för att få chansen att se någon. Men icke. 2 meter långa armar och en timma senare gav vi upp. Det finns inga sköldpaddor. Vi köper en i tyg på gågatan i Zakynthos istället. Vi fick fin vind och passade på med lite go segling på väg in mot Zakynthos. Idag kommer Elias och Elin är lite konstig. Rastlös och fjompig. Plötslig städar hon hytten. När vi kommer iland erbjuder hon sig dessutom utan vidare att tvätta båten på utsidan. Annette och jag går och badar och förundras över förändringen.
Vi sitter på däck och njuter när IFK Ystads stolthet, Elias Lindborg kliver ur taxin med ett stort leende. Ett glatt återseende och Elin spinner som en katt.
Efter lite softande i sittbrunnen var det dags för en runda på stan. Elin hade för sig att turturduvorna skulle gå på stan för sig själv men Elias var nöjd efter en balja glass på Chill-box efterså det blev bara för Elin att följa med hem till båten.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-