Äntligen......

Äntligen är det dags. Årets första, efterlängtade seglingsäventyr.Vi börjar året med att åka ner till Kroatien för att segla en Hanse 575. Ett monster som vi först stiftade bekantskap med på mässan i Düsseldorf i januari. Det kändes som om den var hur stor som helst och det är den nog också. 17,5 meter lång och 5,20 meter bred. Att skönheten väger runt 20 ton är inte heller att förakta.
Det kändes som om vår lilla My Elfri skulle kunna få plats nere i salongen…
Det är ett glatt gäng från Anderzson of Sweden som skall träffas kl 03,00 imorgon bitti för avfärd mot Kastrup och sedan vidare mot Split.
Just nu är det packning som gäller och det är lite svårare än vanligt då det fortfarande är vår i Kroatien och inte så varmt som vi är vana vid. Det skulle förvåna mig mycket om invägningen av väskorna skulle ske med marginal. Förmodligen böter redan på Kastrup.
Vi får se….

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-