På helt fel ställe....

Skönt att vi kom igång tidigt med att fixa med båten för det blev fort varmt, väldigt varmt. Efter en klart försenad frukost med blodsockerfall som följd kom vi på idéen att hyra en bil för att kolla lite närmare på ön. En cool jeep skulle vara kul och med den för ögonen gav vi oss ut på biljakt. Lättare sagt än gjort. Nästan alla bilar var uthyrda utom en. En Hyundai Gets. Inte speciellt cool men den får duga för dagen.
Det blev en sväng längs den östra kusten. Därefter tog vi en sväng till Laganas för att kolla var töserna skulle bo efter avmönstringen från My Elfri på torsdag. Det var klart intressant besök. Eller kanske inte ändå. Det fanns ingen person över 25 år och vi uppfattades som reliker från en annan tid…. Folk tittade på oss med misstänksam blick. Var vi från Hem & Skola eller från polisen, kanske?
Samma känsla som om våra föräldrar spatserade in på Hotell 33 när det begav sig för många år sedan.
Nej, nu är det tid att ta ett bad och kyla ner sig innan kidsen skall hämtas..

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-