Vilken härlig miljö.....

Ett otroligt lugn i marinan på morgonen. Annette o jag smög oss ut för att inte väcka Jonas o Mia. Dom hade jobbat dygnet runt dom senaste dagarna och behövde sova ut. Tanken var att Jonas och jag skulle checka in båten under tiden Mia och Annette handlade mat. Dom tog ångbåten till stan och var tillbaka långt innan vi ens var i närheten av att kunna checka in. Fick förklaringen att det varit ryssar på båten som just checkat ut och att det alltid tar dubbelt så lång tid att städa efter ryssar. Tydligen funkar dom här precis som i Grekland. Fem man var ombord och slet och till slut var det dags. Äntligen kunde vi gå ombord. Kände mig verkligen som en lite påg på julafton. Detta var verklighet. Nu skall vi segla katamaran några år framåt….
När vi väl kom iväg så hade vi inte så lång tid på oss då vi ville se handbollen som visades sen eftermiddag på TV. Vi tog därför första bästa vik med en brygga. Det visade sig att viken heter Boynuzbok Buku. Skumt namn men en härlig vik, brygga och restaurang.
Det gick sådär i handbollen mellan YIF och IFK Kristianstad men kvällen var trevlig med god mat iland.Lite dyrt tyckte vi nog. Ca 1600 kr för oss fyra….
En härlig morgon med en pw i bergen. Härlig utsikt....

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-