Pannkaksbåten på besök...

Återigen en lugn fin morgon. Knäpp tyst i viken och det vaknas lite till höger och vänster. Några gick en sväng medan andra slappade och fixade frukost.
Känns lite sorgligt idag men vi måste ge oss mot Göcek idag för att checka ut båten. Men vi vill dra på det så länge som möjligt.
Vi gick till en vik strax söder om Göcek. Tydligen en väl frekventerad vik för badbåtarna då det kom och gick sådana hela tiden. Ibland stannade dom bara en kvart för något snabbt dopp och en drink i solen. Det syntes tydligt att båtarna hade olika målgrupper ombord. En del båtar hade bara hörselskadade ombord. Man spelade hög musik som vi alla i viken kunde njuta av. (Ja jag vet.. Börjar bli gammal o gaggig) En del kom med engelsmän. Syntes tydligt på deras skära vackra solbränna. Några kom med skeppet lastat med ryssar. Dom har en bister uppsyn åtminstone så länge solen är öppen och man bara smuttat på vodkan.
Vi fick erbjudande om både glass och pannkakor i viken i ambulerande båtkiosker. Fräckt med pannkakorna.
Vi var bara tvungna att prova…. 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-