Äntligen på väg....

Som bestämt tog vi tåget till Kastrup och på vägen mötte vi Frida och Edvin så nu är besättningen komplett. Snabb incheckning och taxfreebesök. Därefter lite plockemat i Loungen. En bra start på resan. När vi väl skulle boarda visade det sig att man ledde ner oss i ”källaren” på Kastrup. Man hade idag en valutakontroll. Man fick visa sitt innehåll i handbagaget och man fick sina pengar räknade. Intressant, men det känns mer som att man skulle ägna sig åt denna aktivitet i Grekland istället…
I vilket fall som helst en ny upplevelse.
Även i Istanbul var det lite strul. Lite förseningar och oändliga passkontroller. Vi fick en lite stund till käk och vi gamla gick till loungen men kidsen ville ha riktig mat så dom gick på Burger King. Men till slut kom vi fram till våra bungalows i marinan. Även om det blev sen så gick några av oss för att kolla My Elfri. Det visade sig att det fanns ryssar ombord. Dock av den lite lugnare sorten skulle det visa sig.
När vi kom tillbaka hade luftkonditioneringen kommit igång så det var skönt att krypa till sängs..

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-