Ölu Deniz...

En underbar första morgon på vår tur med hela familjen. Helt stilla och tyst. Kalle och Edvin började dagen med en simtur. Kvällen innan gjordes det reklam från dom att dom både skulle springa i bergen och simma men det var igår det…
Beslut togs att vi skulle gå till Ölu Deniz. Den fina stranden runt hörnet. Vi släppte ankaret så nära stranden vi kunde och kunde där njuta av alla skärmflygarna som cirklade ovanför oss. Fick verkligen behärska mig för att inte anmäla mig till en flygtur.
Det blev även tid för dom modiga att klättra upp i masten. Vinnare blev Annette som kom änd upp i toppen och kunde meddela att hon såg ända till Mariannelund....
Elin som är både kapten och fitnesscoach hade satt ihop ett program så vi fick igång pumparna. Intressant affärsidé att ha ett gym i bastun/solariet. Själv höll jag mig till gymmets TRX-avdelning.
Efter bad och chill så satte vi segel och gick mot Kapi Creek där vi varit förr.
Som vanligt hälsade vår glade massör oss välkomna tillbaka och han hade som vanligt många idéer om dagen och framtiden. Han tyckte absolut att vi skulle fira jul här. En spännande tanke och då kanske skall ha massören som tomte rent av.
Han fick med sig Annette med på massage och hon såg mycket nöjd ut när hon kom tillbaka….
Middag på  kvällen i vikens enda restaurang.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-