Åter på Nai Harn Beach....

Nu hade vi beslutat oss. Vi går mot Nai Harn Beach. Ett ställe som vi besökte för 15 år sedan och mindes det som en riktig pärla.
Vi var ensam båt i viken när vi tuffade om men förväntade oss att det skulle komma fler. Men så blev det inte. Magiskt att ligga i denna underbara miljö. Folk som badar vid potatismjölsstranden, solen lyser och palmerna vajar i vinden. Vi tog dingen in för lunch, bad och oljemassage. Det där med olja var inte en helt lyckad historia då man var full av sand. Det brev nog mer en rubbing än massage men visst är det skönt.
Lite chillande i båten på eftermiddagen tills middagsklockan ringde. Valet stod mellan att fixa käk ombord eller ta dingen in. Beslut togs att äta iland även om vi misstänkte att det skulle kunna vli struligt att ta sig ut i tidvattenströmmen och dyningarna som kommer med den. Vi hamnade på ett otroligt mysigt ställe. Mamas Seafood. En underbar kvinna med det charmigaste underbett jag skådat. Otroligt mån om oss och ville veta allt om oss. Vi hade problem att beställa mat i den digra menyn. Man hade exakt 300 rätter att välja på. Och då var inte desserter inräknade. Mycket gott och åter igen prisvärt.
Dags att ta sig ut till båten igen. Nu började dock problemen. Dyningarna som kom varannan minut var riktigt stora och det gällde att komma förbi där dom bryter ganska omgående för annars lär det bli blött. Och det blev det. Vi kom i otakt direkt och passade på att få två stora dyningar över oss. Dingen halvfull med vatten och Annette fick ett präktigt blåmärke när nog fick dingen på sig.
Men… Vi löste detta också. Åter på båten hissade vi upp dingen och tömde den på 100 liter vatten och hänge våra sura kläder på tork. En drink i nätet och sedan gonatt.
Sååå bra vi har det….

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-