Alla gillar Leksands knäcke....

Sovit sådär i natt.
Dels var det som vanligt grymt varmt och fuktigt. Dessutom tävlade minst fyra disco om gästernas uppmärksamhet. I vårt halvsovande tillstånd kunde vi både njuta av Boney M, Nordman och Avicii. När vi väl vaknade på riktigt hade många av våra grannbåtar redan stuckit. Är det något vi lärt oss här är att vara på en sevärdhet innan alla speedboats och långsvansar drar dit för sen är njutningen borta. Lite osäkert vart vi skulle gå men vi tog platsen där Leonado DiCaprios film The Beach spelades in. Jodå vi var långt ifrån först. Knökat i på stranden men dit vill vi ändå inte så vi var glada att vi hittade en boj ganska centralt i viken. Men så mycket skit det flöt i vattnet. Det såg för bedrövligt ut. Plast, flaskor och annat mög som inte hör hemma här. Desto vackrare blev det då under ytan. Löjligt mycket vackra fiskar. Dom flockades runt en oavsett om man hade mat till dom eller ej. Dom nafsade till och med för att få uppmärksamhet…

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-