Vrak och övergivna resorts.....

Nu hade vi trängts färdigt med turister och fiskar. Nu var det dags att dra oss västerut igen. Planen blev till att gå till Koh Mai Thon. En ö sådär halvvägs till Phuket. När vi närmade oss började det för en gångs skull blåsa och tanken kom att nu äntligen få sätta segel. Då small det. En rejäl åskknall och 1 NM till målet avhöll oss effektivt till detta. Vi hittade en boj och stack in till för en gångs skull en kaj. På håll såg det ut som några pampiga och trevliga resorts så där kan i nog få en god lunch. Sicken besvikelse. Imponerande anläggningar förmodligen byggda på 60- 70 talet och aldrig underhållna sedan dess. Totalt förfallet. Nu helt övertaget av dyknördar som håller utbildningar till kineser vad vi kunde se. Hundratalet kineser i flytvästar på stranden…..
Nej det fick bli lunch på båten i regnet. Inget besvärande regn då det säkert höll 30 grader. Till och med ett katamaranvrak låg på stranden...
Här vill vi inte heller stanna för natten så vi hittade Koh Hi strax sydöst om Ad Chalong. Två stränder som bara levde på besök från Phuket under dagarna och stängde allt kl 15. Dock fanns det en liten resort på den ena stranden som kunde erbjuda middag. Jag håll på att få äta ensam då Annette på väg till restaurangen höll på att trampa på en krabba i en kattunges storlek.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-