Mot nya höjder....

Idag var jag lovad att slippa allt ”gå i shoppingmalls”. Nu var det sightseeing som gällde. Vi hade köpt ett pass på Singapore Airlines som gav inträde till en massa saker men även fria bussresor i stan. Vi satte oss på en dubbeldäckare och turistade runt på alla möjliga ställen. En fantastisk stad som visade sin bästa sida med ”lagom” väder. Inte för varmt utan det kändes riktigt kul att uppleva stan. Man märker direkt att det är ett ekonomiskt center på alla lyxbilar medchaufförer som körde runt med både stressade affärsmän men även deras fruar på väg till shopping eller lämna ungarna på dagis. En av ”höjdpunkterna” var Singapore Flyer. Ett pariserhjul större än London Eye. Magisk utsikt….

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-