Dyr parkering i Göcek...

Vaknade till en underbar morgon. Allt arbete var igång på kajen när vi slog upp ögonen. Ganska slitna efter en dryg dag. Träffade Cenk och Sema och det är alltid lika trevligt. Underbara människor som tar han om oss och vår båt. Checkade in oss och kollade av båten så allt verkade ok. Den såg mycket fin ut. Den blänkte i solskenet. Visserligen skall den väl göra det men det märks att basen är otroligt duktiga på att sköta båten. Liten mysig bas…
Vi tog beslut om att gå till kajen inne i Göcek för att proviantera. Här tar man parkeringsavgift. Kostade 400 kr att ligga där i två timmar. Men då fick vi använda deras pool. Tack det var ju kanon…
Många flak öl bars ombord. Det visade sig senare att det var klokt. Micke syntes aldrig utan en pilsner i handen.
Efter bukring bad i vik och därefter till Kapi Creek. Mysig liten vik med god mat och stirrig massör.
Gassade i solen och spelade Rolandz på liiiite för hög volym för vår motorbåtsgranne. Han kontrade med att dra på Avicii så getterna sprang upp på bergssidorna och fiskarna drog väl till Rhodos kan man tro. Helt galet liv i hamnen. Båtägarens båda barn skruvade lite på sig och tyckte nog att deras far överdrev en smula. Det gick så långt att krögaren kom och bad honom lägga ner. Och det skall mycket till innan det händer kan jag lova…  

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-