Turkjävel.....

Som ”vanligt” var jag uppe före damerna även denna morgon. Lite morgonbestyr innan jag sätter mig och kollar när Fethiye sakta vaknar.
Lugnt och stilla men plötsligt stannar allt upp. En man på en kaj 100 meter bort slår och sparkar en hund som skriker. Misshandeln avslutas med att hunden får en spark och faller över kanten och landar på stenarna nedanför. Det knyter sig fullständigt och jag blir iskall i hela kroppen. Hoppar i foppatofflorna, helt inställd på att springa bort och pryla upp turkjäveln. Hur kan man bete sig så mot djur? Inser snart att området är avspärrat och det är antingen militären eller kustbevakningens område. Kan bara skakad se på. Hunden ligger på stenarna en stund för att sen ta sig upp på kajen igen. Otroligt nog så viftar han på svansen medan han går mot sin husse igen. Att man kan vara så lojal mot sin husse som just misshandlat en.
Blir så outgrundligt ledsen på människor som beter sig som svin mot djur….

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-