Packning pågår....

Fast jag redan fått några seglingsveckor i år så är jag alltid som en liten påg när det drar ihop sig för att komma iväg igen. Kollar väder, rutter, lämpliga vikar eller hamnar konstant.
Imorgon drar vi ner till Turkiet för TRE veckors segling.
Får ibland frågan om det inte blir tråkigt eller att det skulle vara enformigt. Jag hade nog trott detsamma innan vi väl blev bitna. Den avkoppling i kombination med umgänge med underbara vänner, familj eller bara Annette och jag ombord som gör att tiden nästan står still är obetalbar. Man lever efter ganska enkla regler och rutiner. Man seglar dit vinden bär bäst, man äter när man är hungrig, dricker när man blir törstig (ibland fast man inte är törstig) och sover när man är trött. Vilken tid på dygnet som nu passar bäst.
Ett härligt uttryck som jag gärna försöka leva efter och känner ända in i hjärtat är:
Home is where the anchor drops.
Svårare skall inte livet vara egentligen….

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-