Påmönstrade igen....

Då är vi på plats i Göcek igen. Denna gång med Gunnar, Pia, Clas, Eva, Stefan och Milou. Klockan han bli 23 när vi landade i våra bungalows. Lite bekymrade dock när vi konstaterade att My Elfri inte låg i marinan. Skojade lite om att det kanske var fel vecka vi bokat och vi kommit en vecka för tidigt. Ja det skulle inte förvåna mig så snurrig jag varit den senaste tiden. Det blev en sängfösare innan vi kröp till sängs i våra svara stugor. Jag valde att ligga i bäddsoffan i vardagsrummet. Rummet med AC skulle försörja hela huset med kyla. Vi somnade bums men jag vaknade efter någon timme att det var grymt kallt i rummet. Hade planer på att skruva upp tempen på termostaten men av hänsyn till övriga så lät jag den köra på. Somnade om och vaknade åter efter ytterligare ett par timmar. Då var det riktigt jä…a kallt. Kändes som en kall vinterdag och jag kunde inte känna mina tår och förmodligen var mina läppar blåa av nerkylning. Fick vicka på tårna och fingrarna för att sakta få tillbaka känseln. Sen in i duschen för en lång varm dusch. Känns lite udda då det förmodligen är drygt 30 grader utanför bungalowen.
Efter frukost stack töserna till Göcek för att handla mat och dricka för kommande veckan. Vi pågar checkade in båten och han med en liten förfriskning i skuggan på altanen. Plötslig var det lunchdax så vi beslutade oss för att käka lunch i marinan innan avfärd.
Vi fick sen en kryss ner mot dagens mål, Kapi Creek. Slappande på däck innan middag. Många goa garv även på eftersitsen i sittbrunnen efter maten. En otrolig kväll. Sån man kanske bara lyckas pricka in en om året hemma.
Nymåne och en fantastisk stjärnhimmel var det sista man såg denna kväll då jag, Annette och Milou valt att sova i nätet.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-