Vad hade egentligen hänt?

Vaknade av att en av grannbåtarna stack i gryningen. Underbar vy över viken och bergen när solen sakta steg upp. Dock sugen på att sova några timmar till så jag knöt mig i hytten istället. Alla var uppe när jag väl kom upp. Skönt att bara kunna slappna av ordentligt. Gick ovanligt fort att gå ner i semester-mode denna gång.
En liten malör inträffade med våra prylar i skåpet i marinan. Vi insåg på kvällen att vi saknade vårt solskydd. Vi hade inte räknat in våra väskor. Den med solskyddet och våra privata flytvästar låg kvar på marinan. Vi saknade även en bollfender så jag kontaktade Cenk som genast lovade att skicka väskan och fender med deras rib. Dom skulle komma nine-ish. Innebär att vi skulle hinna en liten powerwalk i området. En stenig stig fick dagens track. Efter en stund kommer jag till en utsiktsplats med en vidunderlig utsikt över vikarna i söder. Det ligger ett sönderslaget vinglas på bordet men även ett par solglasögon. Funderade väl inte så mycket men när jag kollade vidare så låg det dessutom en märkesväska och ett annat glas med vin i stående på marken. Inser samtidigt att har något obehagligt hänt. Ser i väskan att ett Visa-kort och ett irländskt körkort ligger där. Stefan och Milou kommer samtidigt dit och vår fantasi skenade iväg. Är vi på en brottsplats och ligger det kanske ett offer i närheten? Det hela kändes riktigt olustigt. Vi hittade inget mer så vi gick ner till bryggorna igen. VI diskuterade vad vi skulle göra och vi kom fram till att fråga runt om vi hittade kvinnan som ägde väskan. På andra bryggan fick vi napp. Kvinnan sov fortfarande och hennes kompisar var inte förvånade. Kändes skönt att grejorna kom tillrätta även om man fortfarande undrade om vad som egentligen hänt.
Nej nu blev det dags att ge oss av. Vi skall till Ekincik idag. Fotboll på tv är beställt…

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-