En extradag för hemresarna....

Ny dag och mycket surfande på plattor och telefoner. Det stod klart att kuppen misslyckats och massor med militärer arresterats och utlovades en grym hämnd. Allt hade lugnat ner sig ganska fort även om kuppen inte var helt nedslagen. Några få grupperingar kämpade tydligen vidare. Vi tänker ta kontakt med Ystad Resebyrå som fixat våra flygbiljetter. Dom hade stängt men Maria där förekommer och kontaktar oss. Hon undrar hur det har gått om gästerna kommit iväg och om vi behöver hjälp. Vilken servicekänsla och medmänsklighet hon visar. Fantastiskt…
Flygplatserna hade nu öppnat så hon fixade så gänget skulle kunna flyga imorgon, söndag istället. Även Milou och Stefan hängde på detta upplägg.
Personligen kommer jag ALDRIG att köpa resor på annat sätt än genom Ystad Resebyrå.
Vi la ut och stack ut i viken utanför Aurora där vi träffade det goa gänget på Estelle. Vi band ihop båtarna och blev bjudna på en ankarläggare. Det blev husesyn på respektive båt och många bad i värmen. Dessvärre skenade det iväg så även dom blev drabbade av Det regnar och regnar….
In till bryggan igen för en ny ”sista natten med gänget”.
Cocktails både till lands och på My Elfri.
Stefan avslutade kvällen genom att tillverka sin patenterade getingfälla vilken överlämnades till Rådbergs på Estelle. Möjligen fungerar den bättre hos dom.
Trevligt som vanligt och vi kommer definitivt sakna gänget nu när dom drar mitt i natten till Dalaman… 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-