Kunna ackorden men inte få spela

Kvällen innan hade italienaren och jag bestämt oss för att sticka ut och springa morgonen efter. Kl 7 var vi iväg och det blev en halvtimmes löpning. Härligt innan frukost! Även denna dagen bestod nästan bara av teori. Från halv nio på morgonen till halv åtta på kvällen.
Jag känner mig just nu som Joey i Friends. Ni som sett det vet vad jag menar när Phoebe ska lära honom att spela gitarr. Hon lär honom alla ackord och allting men han får aldrig hålla i en gitarr, inte förrän han kan allt till hundra procent. Lite så känner jag mig just nu. Vi sitter i hamnen på båten, flera timmar om dagen, men vi får inte gå ut från hamnen än... och det kommer ta ytterligare någon dag innan vi gör det..
Det är dock tur att vi har så mycket genomgångar eftersom jag ska göra ett prov på fyra timmar i slutet plus ett prov till VHF. Men det är kul!! Jag är ju här för att lära mig!
Känns tryggt att My Elfri ll ligger mitt emot vår båt och det görs jämförelser med en båt man känner till sedan innan..
På eftermiddagen tog vi en paus från teorin och tog ner dingen i vattnet, vi skulle både använda årorna och motorn. Måste sett väldigt roligt ut från kajen när vi zickzacka mellan båtarna med ny besättning varje gång genom hela hamnen..
på kvällen blev det lasagne och vin på båten.

-