Päronen är här!

Mitt i teorin om VHF får jag ett sms av pappa att jag måste gå till receptionen i hamnen och hämta en nyckel till tvättstugan. De stänger om fem minuter så du måste gå nu skrev han.
"Behöver jag tvätta så löser jag det själv" tänkte jag.
Gick in i receptionen och sa:
" jag vet inte vad min pappa håller på med men jag behöver inte tvätta längre"
Då plockar hon fram ett stort påskägg och min seglarbok från Sverige som vi pratat om att den skulle vara bra att ha här. Jag tänkte "nu har de skickat hit allt det med flyg eller något"
Så ser jag mamma och pappa på andra sidan glasdörrarna. Vilken rolig överraskning!
Jag fick snabbt gå tillbaka till teorin så jag inte missade allt för mycket. Men sen när vi var klara smög jag över på deras båt. Vi skulle ha några timmar ledigt då vi skulle vänta på en ny Skipper. Det blev lite rosé i nätet på deras båt. De ska denna veckan segla en lagoon 40 som heter Barbarossa, nästan kopia av My Elfri lll. Under eftermiddagen stack vår båt ut och skulle ankra lite och den nya skippern ville se var vi låg i kunskap kring seglingen. Jag fick vara vid rodret när vi skulle lägga ut, det gick helt okej men lite nervöst!
När vi kon tillbaka till hamnen skulle jag käka med mamma och pappa så vi tog deras dinge in till Trogir. Vi hittade en mysig restaurang på en bakgata.. det blev vars en köttbit för oss alla tre. Kvällen avslutades i katamaranen med lite snack. En hytt i deras båt är redan bäddad för mig så tror jag kryper ner och sover i en något mer rymlig säng! Så härligt!

-